Drukwerk & DTP
Loading...

Nooit te druk voor werk

We leven in een constant veranderende wereld. Uitvindingen en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Ook de manier waarop we naar de samenleving kijken verandert. Bij het imago en de uitstraling van u of uw bedrijf is dit niet anders. Het is daarom essentieel te weten wat de kracht is van een goede opmaak van tekst en beeld.

 

Of u nu een folder, flyer, poster, boekwerk, kalender of wenskaart wilt laten maken, ik wil u er graag mee helpen. Groot, klein, dik, dun, veel of weinig, het maakt vrij weinig uit. Zolang er iets aan moet worden vormgegeven kan ik u van dienst zijn met een passend product of een goed advies.

Desktoppublishing op maat

UTRIX kan u helpen met het gereedmaken van uw gegevens voor de drukker. Ik zorg voor een frisse, representatieve lay-out, opmaak en structuur die aansluit bij wat u of uw bedrijf voor ogen heeft. Heeft u  veel ruwe data of informatie waar u niet mee uit de voeten kunt? Geen zorgen, ik giet het graag in de juiste vorm zodat uw verhaal het beste tot zijn recht komt. Hierin staat de wens van de klant uiteraard voorop, het is ten slotte wel uw uitstraling waar het om gaat.

Bekijk hier een aantal van mijn voltooide producten

Volg UTRIX

Facebooklogo twitterlogo

© UTRIX Design 2020

 

 

 

Admiraal de Ruyterlaan 42A

9726 GW, Groningen

 

UTRIX Design

 

Adres

Plaats

E-mail