Branding & Design
Loading...

Uw bedrijf, uw stijl, uw uitstraling

Wie ben ik? Wat doe ik? En wat wil ik uitstralen? Het zijn een paar simpele vragen, maar de antwoorden bepalen vaak voor het overgrote deel het imago van u of uw bedrijf. En dat imago kan het verschil maken tussen succes en falen.

 

Aandacht besteden aan de manier waarop u zich op de markt presenteert is dus erg belangrijk, maar soms erg tijdrovend en niet altijd even eenvoudig. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat u de tijd, noch de vaardigheden voor handen heeft om dit zelf te doen. Hierom bied ik mijn service aan om deze zorgen weg te nemen. Kortom, voor een representatief merk bent u bij UTRIX aan het goede adres.

Hoe gaat UTRIX te werk?

Samen met u wil ik proberen vast te stellen wat de belangrijkste eigenschappen zijn waar uw merk aan moet voldoen. Zodoende ontstaat er altijd een passend product dat goed aansluit bij de kernwaarden van u en/of uw bedrijf. Er wordt gezorgd voor een persoonlijke en authentieke stijl waarin uw verhaal centraal staat.

 

De mogelijkheden lopen van een (simpel) logo-ontwerp tot het ontwikkelen van een volledige huisstijl met kleurenschema, lettertypes en overig drukwerk.

 

UTRIX hanteert een duidelijke, overzichtelijke en frisse stijl in haar ontwerpprojecten. "Less is more" is een graag gehoorde term die precies uitdrukt hoe ik te werk wil gaan. Dus een degelijk design op maat, zonder poespas.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op.

 

Bekijk hier een aantal van mijn voltooide producten

Volg UTRIX

Facebooklogo twitterlogo

© UTRIX Design 2020

 

 

 

Admiraal de Ruyterlaan 42A

9726 GW, Groningen

 

UTRIX Design

 

Adres

Plaats

E-mail