Loading...

Huisartsenpraktijk Statenwold

In 2017 is Huisartsenpraktijk Statenlaan in Roden verhuist van de statenlaan naar het nieuwe gezondheidscentrum Woldzoom. Vanaf dat moment heet de praktijk officieel "Huisartsenpraktijk Statenwold". Een nieuwe naam is natuurlijk een goede stap, maar dan ben je er nog niet. Ik werd benaderd om voor de praktijk een logo te ontwikkelen dat bij de kernwaarden van de praktijk past. De wens voor een logo waarin het duurzame aspect van GZC Woldzoom terugkomt en waarbij de patiënt centraal moet staan is terug te vinden in de boom met daarin het abstracte silhouet van een mens.

In een eerdere versie van het logo zaten drie poppetjes in laagjes verwerkt die moesten verwijzen naar de drie artsen die in de praktijk werkzaam zijn. Dit is terug te vinden in het "rechterhelft" van het uiteindelijke logo.

 

Naast het ontwikkelen van een logo heb ik nog verschillende andere vormen van drukwerk mogen realiseren, hieronder een impressie.

 

naambord voordeur

praktijk

 

logo

naambord

voordeur

praktijk

 

ontwerp verhuiskaart

 

ontwerp verhuiskaart

ontwerp raamfolie voordeur

+

raam wachtkamer

 

raamfolie wachtkamer

 

raamfolie voordeur

 

raamfolie voordeur

 

Bestickering binnendeuren

 

Bestickering binnendeuren

 

Bestickering binnendeuren

 

Bestickering binnendeuren

 

Bestickering binnendeuren

Bent u ook geïnteresseerd in een logo, huisstijl, drukwerk of andere ontwerpmogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Volg UTRIX

Facebooklogo twitterlogo

© UTRIX Design 2020

 

 

 

Admiraal de Ruyterlaan 42A

9726 GW, Groningen

 

UTRIX Design

 

Adres

Plaats

E-mail