Loading...

Wat is UTRIX?

UTRIX is een bedrijf dat in 2015 is opgericht door Jorrit de Boer uit Groningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:

Leeftijd:

Woonplaats:

 

Spreek de naam "Jorrit" zo Amerikaans mogelijk uit en het klinkt als "you're it". Schrijf dit vervolgens in SMS-taal en er staat URIT. Toen ik op zoek was naar een naam voor mijn bedrijf moest ik eigenlijk gelijk aan deze lettercombinatie denken omdat het in feite mijn naam symboliseert. Toch ben ik niet voor URIT gegaan omdat het me niet pakkend genoeg leek. Via vele omwegen heb ik er uiteindelijk een soort anagram van gemaakt en er een X aan toegevoegd. Je zou kunnen beredeneren dat de X staat voor het crossmedia-aspect van UTRIX, een stijl waarin meerdere media samen worden toegepast om tot een succesvol merk te komen. De gedachte vind ik in ieder geval mooi.

Jorrit de Boer

24 jaar

Groningen

Jorrit de Boer © Bram de Haan

© Bram de Haan

Wat doet UTRIX?

UTRIX houdt zich bezig met grafisch ontwerpen en promotiewerk in de brede zin van het woord.

Wij leveren complete huisstijlen, teksten en promotiemateriaal op maat voor u of uw bedrijf. Ook is het mogelijk om promotiemateriaal extra te ondersteunen met promoclips en/of audiovisuals om uw merk een nog sterker imago te geven.

 

Bent u geïnteresseerd in de service van UTRIX? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u of uw bedrijf? neemt u dan contact op.

Volg UTRIX

Facebooklogo twitterlogo

© UTRIX Multimedia 2016

 

Meest recente projecten

 

 

 

 

 

 

Admiraal de Ruyterlaan 42A

9726 GW, Groningen

 

UTRIX Multimedia

 

Adres

Plaats

E-mail