Loading...

Desktoppublishing op maat...

We leven in een constant veranderende wereld. Uitvindingen en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Ook de manier waarop we naar de samenleving kijken verandert. Bij het imago en de uitstraling van u of uw bedrijf is dit niet anders. Het is daarom essentieel te weten wat de kracht is van een goede opmaak van tekst en beeld.

 

UTRIX kan u helpen met het gereed maken van uw documenten voor de drukker. We zorgen voor een frisse, representatieve lay-out, opmaak en structuur die aansluit bij wat u of uw bedrijf voor ogen heeft. Hierin staat de wens van de klant uiteraard voorop, het is ten slotte uw uitstraling waar het om gaat.

Pakkende, passende tekst

Naast mijn DTP-dienst bied ik de mogelijkheid tot het schrijven en redigeren van teksten.

Een geschreven tekst is een essentieel onderdeel van de communicatie vanuit een bedrijf. Ik zie geschreven tekst als een soort kennismakingsgesprek, een benadering van u/uw bedrijf richting de klant. Het is dan ook niet onbelangrijk dat een tekst goed leest en begrijpelijk is voor de doelgroep.

Hetgeen u met een bepaalde tekst wilt bereiken kan nogal verschillen. Daarnaast kunnen teksten op verschillende manieren tot uiting gebracht worden.

 

Zoekt u naar een tekst voor in een folder of op een website? Of wilt u grote hoeveelheden data in een simpele weergave aanbieden met ondersteunende tekst? Neemt u dan contact op.

Volg UTRIX

Facebooklogo twitterlogo

© UTRIX Multimedia 2016

 

Meest recente projecten

 

 

 

 

 

 

Admiraal de Ruyterlaan 42A

9726 GW, Groningen

 

UTRIX Multimedia

 

Adres

Plaats

E-mail